понеділок, 1 жовтня 2018 р.

До уваги педагогічних працівників, які зареєструвалися на ІІІ модуль "Хмарні технології в освітньому процесі" он-лайн-курсу

28 вересня 2018 року реєстрацію на навчання за ІІІ модулем "Хмарні технології в освітньому процесі завершено. Всього на курс зареєстровано 316 педагогічних працівників. 
Сьогодні на вказані при реєстрації електронні скриньки надіслано посилання на платформу та код курсу. Якщо хтось не отримав посилання, то електронна адреса була введена не вірно. Прошу написати про ситуацію, що виникла, у коментарях до даного повідомлення, вказавши вірну електронну адресу. 
Нагадую, що навчання розпочнеться 03 жовтня і триватиме 4 тижні.

6 коментарів:

  1. Пані Ірино, вітаю!Потребую уточнення запитання щодо платформи курсу - відповіді ми пишемо тут, у блозі чи в коментарях у Classroom? Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Доброго дня! У Classroom) Я намагаюся якнайчастіше відповідати. На блозі можут ьпоставити питання ті, хто не зміг увійти в клас.

      Видалити
  2. Добрий день. Запрошення на курс не отримала. Чи є ще можливість приєднатися до навчання?

    ВідповістиВидалити
  3. Доброго дня. Ви реєструвалися як Басова Ольга? Такої особи немає у переліку осіб, які зареєстровано...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А ще приєднатися до навчання можна?

      Видалити
    2. Реєстрацію на навчання за ІІІ модулем завершено. Ви можете зареєструватися на навчання за IV модулем "Освітні веб-сайти - технологія створення та сфери використання" (див. інформацію на блозі).

      Видалити