вівторок, 6 листопада 2018 р.

ІІІ модуль «Хмарні технології в освітньому процесі» дистанційного курсу завершено!

У 2018 році НМЦ ПТО у Сумській області започатковано дистанційний курс «Створення сучасних засобів навчання за допомогою інформаційних технологій», що складається із чотирьох модулів. Нині завершився ІІІ модуль «Хмарні технології в освітньому процесі». 
Курсанти ознайомилися з основами використання сервісів Web.2.0; освоїли технологію створення та використання мережевих карт знань, організації спільної роботи в Google Docs. Слухачі стали учасниками педагогічної гри «Шість капелюхів» із теми «You Tube – за і проти», під час якої подали інформацію про використання сервісу YouTube педагогами, переваги та недоліки сервісу у професійній діяльності педагога, навели нові ідеї, форми, методи роботи, що можна використати педагогу за допомогою YouTube. У результаті активного навчання вони критично оцінили знайдену в мережі інформацію та набутий досвід використання сервісу.
Вітаємо 78 курсантів Сумської, Чернігівської, Дніпропетровської, Полтавської, Донецької, Івано-Франківської, Хмельницької областей, які успішно завершили навчання та отримали сертифікати! 
Чекаємо всіх на ІV модулі навчання в листопаді 2018 року. Зареєструватися можна за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbLXa3HMI56v9Nouxl_uR_yad_wp-9sH1t7lLjMs_DEQOL1w/viewform.

2 коментарі:

  1. Дякую, дуже важливий курс, відмінно представлений та розроблений!

    ВідповістиВидалити
  2. Добрий день. Я чомусь не можу перейти на сторінку реєстрації.

    ВідповістиВидалити