четвер, 25 лютого 2021 р.

Школа розвитку ІТ-компетентності: навчаємо створювати електронні підручники

 


У рамках Школи розвитку ІТ-компетентності 25 лютого 2021 року для педагогів України проведено безкоштовний online-майстер-клас «Створення інтерактивних електронних підручників». Пряму трансляцію майстер-класу переглядали 187 педагогічних працівників із Сумської, Київської, Дніпропетровської, Чернігівської, Харківської, Луганської, Полтавської, Житомирської областей. 

Слухачів ознайомлено з основними видами електронних підручників та шляхами їх використання в освітньому процесі, продемонстровано етапи створення електронного підручника на безкоштовній платформі для створення та обміну цифровими книгами Ourboox. 

Розглянуто: як додати на сторінки електронного підручника текст, зображення, відео, гру. Такі сучасні дидактичні матеріали можуть розміщуватися на вебресурсах без можливості копіювання й завантаження, що сприяє захисту авторських прав педагогів.

Сьогодні педагоги здобувають нові знання, а вже протягом наступних 7 днів створюватимуть фрагменти інтерактивного електронного підручника. Старанні учасники online-майстер-класу матимуть можливість отримати електронні сертифікати про підвищення кваліфікації на 3 години.





Немає коментарів:

Дописати коментар