вівторок, 23 березня 2021 р.

Школа розвитку ІТ-компетентності: підбиваємо перші підсумки 2021 року


У І кварталі 2021 р. проведено онлайн-майстер-клас щодо створення інтерактивних електронних підручників в Ourboox (251 зареєстрований учасник, з них 75 отримали електронні сертифікати). 

Розроблено авторські програми online-курсів «Дистанційне навчання у закладі освіти: організація та здійснення» для директорів ЗП(ПТ)О та їх заступників і методистів, за результатами навчання 61 працівник адміністрації отримав електронний сертифікат.

З метою постійного залучення педагогічних працівників до процесу вдосконалення своїх цифрових навичок активно функціонують навчальні веб-ресурси Школи ІТ: блог (https://cutt.ly/qxvCrlJ) та відеоканал (https://cutt.ly/3xvX35y).

Для покращення цифрової грамотності педагогічних працівників у 2021 р. заплановано проведення ще 5 оnline-майстер-класів щодо створення цифрових уроків у додатку Blendspace, проведення дистанційних уроків в Drow Chat, конструювання онлайн-тестів у Testmoz, створення та використання їх в освітньому процесі інфографік, інтерактивних плакатів.

Також планується розробка програми та проведення навчання за online-курсом «Створення навчальних відеоматеріалів» (жовтень 2021 р.). 

Зареєструватися для участі в навчанні можна уже зараз на сайті Школи ІТ (https://cutt.ly/0xv4eYS).


Немає коментарів:

Дописати коментар