вівторок, 30 березня 2021 р.

Школа розвитку ІТ-компетентності: навчаємо ефективно організовувати навчання в Google Classroom у системі Google Workspace for Education

 

У рамках Школи розвитку ІТ компетентності НМЦ ПТО у Сумській області 30 березня 2021 року проведено онлайн-заняття з педагогічними працівниками із професій сфери харчових технологій та ресторанного сервісу. 

Під час зустрічі педагогів навчали ефективно організовувати дистанційне та змішане навчання в цифрових класних кімнатах Google Classroom: визначали, як наповнити платформу, щоб учень та педагоги могли легко знайти необхідну інформацію; який тип об’єктів платформи використовувати для розміщення матеріалів уроків, як здійснювати облік успішності учнів. 

За підсумками навчання педагогам запропоновано проаналізувати цифрові класні кімнати своїх закладів освіти, сформувати та розмістити на спільній онлайн-дошці основні напрями змін для підвищення ефективності подачі навчального матеріалу. Сподіваємося, що сформований перелік стане в нагоді й буде сприяти якісному освітньому процесу в різних формах.





Немає коментарів:

Дописати коментар