четвер, 11 березня 2021 р.

Вітаємо учасників online-майстер-класу «Створення інтерактивних електронних підручників» з отриманням електронних сертифікатів!


75 педагогічних працівників закладів освіти України отримали електронні сертифікати про підвищення кваліфікації на 3 години за участь в online-майстер-класі «Створення інтерактивних електронних підручників», що проходив у рамках Школи розвитку ІТ-компетентності НМЦ ПТО у Сумській області.

Учасниками online-майстер-класу створено фрагменти інтерактивних електронних підручників у Ourboox, що містять текст, рисунок або фото, тестове завдання або завдання у форматі навчальної гри, відеоролик. Створення електронних підручників за даною технологією дозволить поєднати різні методи сприйняття інформації і підвищити ефективність освітнього процесу.

Сподіваємося, що отримані навички будуть активно використовуватися під час уроків! Бажаємо не спинятися на досягнутому та запрошуємо на навчання у Школі розвитку ІТ-компетентності! Ознайомитися із темами online-майстер-класів та online-курсів можна на сайті (https://cutt.ly/Igq4dPT)






Немає коментарів:

Дописати коментар