вівторок, 27 квітня 2021 р.

Школа розвитку ІТ-компетентності: навчаємо створювати цифровий супровід уроків


У рамках Школи розвитку ІТ-компетентності 27 квітня 2021 року проведено безкоштовний online-майстер-клас «Створення цифрового супроводу уроків у додатку Blendspace» за участю 284 педагогічних працівників Сумської, Дніпропетровської, Чернігівської, Харківської, Луганської, Полтавської, Житомирської, Київської, Донецької, Криворізької, Івано-Франківської областей. 

Слухачів ознайомлено з основними перевагами та можливостями використання цифрового супроводу уроків у додатку Blendspace.

Розглянуто: як створювати цифровий супровід уроків, поширювати матеріали, створювати класи та відстежувати активність учнів.

Сьогодні педагоги отримали нові знання, а вже протягом наступних 7 днів працюватимуть над створенням цифрового супроводу до своїх уроків. Старанні учасники online-майстер-класу матимуть можливість одержати електронні сертифікати про підвищення кваліфікації на 3 години.






1 коментар:

  1. Шановна Ірино, хочу подякувати Вам за проведений online-майстер-клас «Створення цифрового супроводу уроків у додатку Blendspace»! Я дуже радію з того, що завдяки Вашій наполегливій праці я маю "круту" можливість вдосконалювати свої цифрові навички та професійно зростати. Здоров'я Вам і творчого натхнення!

    ВідповістиВидалити