неділя, 25 квітня 2021 р.

Оnline-майстер-клас «Створення цифрового супроводу уроків у додатку Blendspace»


Нагадуємо, що 27 квітня 2021 року о 14:00 відбудеться online-майстер-клас «Створення цифрового супроводу уроків у додатку Blendspace»

На сьогодні вже зареєстровано 268 учасників. Реєстрація відкрита до 27.04.2021. Для участі необхідно зареєструватися за електронною формою. Після цього Вам буде надіслано запрошення з посиланням на пряму трансляцію. Кожен учасник отримає можливість поставити запитання та отримати на нього відповідь у прямому ефірі. Педагогічним працівникам буде запропоновано виконати практичне завдання. У разі зарахування останнього слухачі отримають електронні сертифікати про підвищення кваліфікації. 

Програму можна переглянути на сайті Школи ІТ.

Якщо після реєстрації, у день проведення online-майстер-класу, Ви не отримали повідомлення, то:

1. Перевірте папку СПАМ (часто розсилки відправляються саме туди). 

2. Напишіть на електронну адресу irinasmir77@gmail.com. Запрошення буде надіслано повторно (скоріше за все Ви не вірно вказали електронну адресу, або шукаєте не в тій скринці, що вказали). 

3. Візьміть посилання на трансляцію у колег з Вашого закладу освіти, які також реєструвалися і отримали посилання (скоріше за все Ви не вірно вказали електронну адресу, або шукаєте не в тій скринці, що вказали). 

Бажаємо усім успіху! До зустрічі завтра оnline!

2 коментарі:

  1. Дякую Ірині Смирновій за професійно проведений майстер - клас «Створення цифрового супроводу уроків у додатку Blendspace». Матеріал подано змістовно, цікаво, а найголовніше доступно і зрозуміло. Додаток супер! Буду радити даний додаток своїм колегам!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за Вашу творчу і результативну працю!
    Завдяки Вам ми пізнаємо світ інформаційно-комунікаційних технологій і використовуємо набуті знання та навички в своїй педагогічній діяльності!

    ВідповістиВидалити