четвер, 29 жовтня 2020 р.

Вітаємо учасників online-майстер-класу «Соціальні мережі, гіфки та емоджі – ефективні інструменти сучасного педагога» з отриманням електронних сертифікатів!

 


38 педагогічних працівників закладів освіти отримали електронні сертифікати про підвищення кваліфікації на 2 години за участь в online-майстер-класі «Соціальні мережі, гіфки та емоджі – ефективні інструменти сучасного педагога», що проходив у рамках Школи розвитку ІТ-компетентності НМЦ ПТО у Сумській області.

Одні учасники online-майстер-класу створили цікаві гіфки, що можуть стати альтернативою традиційним презентаціям, а інші – у близькому для сучасних учнів форматі смс-повідомлень з емоджі передали інструкційні картки технологічних процесів з професій. Вкотре переконуємося, що для наших педагогів немає нічого неможливого! Вони з легкістю опановують сучасні ІТ-інструменти.

Переглянути роботи учасників можна за посиланням

Сподіваємося, що отримані навички будуть активно використовуватися під час уроків! Бажаємо не спинятися на досягнутому та запрошуємо на навчання у Школі розвитку ІТ-компетентності!

Ознайомитися із темами online-майстер-класів та online-курсів можна на сайті.


Немає коментарів:

Дописати коментар