понеділок, 9 листопада 2020 р.

Вітаємо!


9 вересня 2020 року НМЦ ПТО у Сумській області
видано 6 сертифікатів про підвищення кваліфікації обсягом 6 год. за online-курсами: «Створення візуального навчального контенту»; «Створення інтерактивного навчального контенту»; «Online-дошка в освітньому процесі»; «Хмарні» технології в освітньому процесі».

Зазначені курси проводилися в рамках Школи розвитку ІТ-компетентності НМЦ ПТО у Сумській області за індивідуальною формою дистанційно. Навчання за даними курсами завершено. 


Тепер педагоги мають можливість здійснити підвищення кваліфікації за інтегрованим курсом «Інформаційні технології для ефективної роботи педагога». Ознайомитися з програмою курсу, умовами навчання та зареєструватися можна за посиланням.

Після навчання за даним курсом слухачі навчаться:

  •  організовувати освітній процес з використанням дистанційних технологій;
  • створювати електронні дидактичні матеріали (відеоролики, online-тести, інтерактивні завдання, динамічні та інтерактивні презентації тощо);
  • отримають електронний сертифікат про підвищення кваліфікації обсягом 30 год.

Навчання проходитиме дистанційно відповідно до розробленого графіку. Лекційний матеріал подається у формі відеолекцій. Опрацювання додаткової інформації та виконання практичних завдань здійснюється в асинхронному порядку дистанційно. 

Запрошуємо на навчання!


Немає коментарів:

Дописати коментар