неділю, 10 жовтня 2021 р.

Вітаємо учасників online-майстер-класу «Створення інфографік та використання їх в освітньому процесі» з отриманням електронних сертифікатів!


За участь в online-майстер-класі «Створення інфографік та використання їх в освітньому процесі», що проходив у рамках Школи розвитку ІТ-компетентності НМЦ ПТО у Сумській області, 58 педагогічних працівників закладів освіти України отримали електронні сертифікати про підвищення кваліфікації на 3 години.

Учасниками online-майстер-класу розроблено розроблено інтеративні інфографіки для подання нового навчального матеріалу, візуалізовані опорні конспекти уроків (https://youtu.be/XlKJ8v5rvf8, https://youtu.be/iJWjEwXkx58). Створення інфографік у додатку Venngage дозволяє об’єднати графічний і текстовий матеріал, додати відеоролики, опитування, інтерактивні вправи тощо. Представлений таким чином навчальний матеріал легше сприймається сучасними учнями, які мало читають, але добре сприймають графічні образи. 

Сподіваємося, що отримані навички будуть активно використовуватися педагогами під час уроків! Запрошуємо на навчання у Школі розвитку ІТ-компетентності! Ознайомитися із темами online-майстер-класів та online-курсів можна на сайті (https://cutt.ly/Igq4dPT).


Немає коментарів:

Дописати коментар