вівторок, 14 грудня 2021 р.

Вітаємо учасників online-майстер-класу «Конструювання онлайн-тестів у Testmoz» з отриманням електронних сертифікатів!


За участь в online-майстер-класі «Конструювання онлайн-тестів у Testmoz», що проходив у рамках Школи розвитку ІТ-компетентності НМЦ ПТО у Сумській області, 74 педагогічні працівники закладів освіти України отримали електронні сертифікати про підвищення кваліфікації на 3 години.

Учасниками online-майстер-класу розроблено тести із загальноосвітньої та професійної підготовки, що складаються із запитань різних типів. Конструктор Testmoz дозволяє безкоштовно створювати тести із сучасним дизайном. У налаштуваннях тесту є функції, що дають можливість перемішувати питання та відповіді, захисту тесту паролем, обмеження кількості спроб здійснення тестування, встановлення таймеру, нарахування балів за частково-правильну відповідь тощо. Саме тому Школа ІТ-компетентності рекомендує Testmoz для використання педагогами закладів освіти. 

Сподіваємося, що отримані навички будуть активно використовуватися педагогами під час уроків! 

Наразі здійснюється планування роботи Школи розвитку ІТ-компетентності на наступний рік. Уже в січні 2022 року на сайті (https://cutt.ly/Igq4dPT) можна буде ознайомитися із темами та зареєструватися на online-майстер-класи та online-курси.



Немає коментарів:

Дописати коментар