середу, 6 квітня 2022 р.

Школа розвитку ІТ-компетентності НМЦ ПТО у Сумській області продовжує роботу


Повідомляємо, що Школа розвитку ІТ-компетентності продовжує допомагати педагогам опановувати цифрові технології, що осучаснюють очні уроки та дають можливість ефективно навчати учнів дистанційно.

Продовжено дистанційний курс «Сучасне портфоліо педагога: навіщо і як розробляти?». Усі зареєстровані слухачі, що мають бажання і можливість, можуть продовжити навчання. Матеріали, практичні роботи та тестування відкриті за посиланням https://sumy-nmcpto.pp.ua/course/view.php?id=3.  

Також продовжено термін здачі робіт учасників online-майстер-класу «Створення «живих» інструкцій у Google Документах». Зареєстровані до 22 лютого 2022 року педагоги можуть виконувати роботу на додавати посилання на неї у відповідну електронну таблицю. 

Кожен слухач зазначеного курсу та майстер-класу отримає електронний сертифікат про підвищення кваліфікації відповідно до встановлених умов. Терміни продовжені до кінця дії воєнного стану в Україні. У разі виникнення питань звертайтеся за електронною адресою smyrnova_nmcpto@ukr.net. 

Чекаємо на Ваші роботи! Миру усім нам і перемоги!


Немає коментарів:

Дописати коментар