понеділок, 20 червня 2022 р.

Вітаємо учасників online-майстер-класу «Створення інтерактивного контенту в сервісі Genially» з отриманням електронних сертифікатів!


 За участь в online-майстер-класі «Створення інтерактивного контенту в сервісі Genially», що проходив у рамках Школи розвитку ІТ-компетентності НМЦ ПТО у Сумській області, 66 педагогічних працівників закладів освіти України отримали електронні сертифікати про підвищення кваліфікації на 3 години.

Учасниками online-майстер-класу створено інтерактивні презентації, зображення, вікторини та ігри, що можуть осучаснити як дистанційні, так і очні уроки в закладах професійної (професійно-технічної) освіти. Педагоги підійшли до завдання творчо і не обмежилися розробкою лише інтерактивного контенту для подання нового навчального матеріалу: розроблено інтерактивні інструкційно-технологічні картки, технологічні схеми, профорієнтаційний матеріал тощо. Найцікавіші роботи можна переглянути у відеороликах на каналі Школи ІТ (https://youtu.be/1Lvmxqh2dIE, https://youtu.be/h5Xr3tRLnWA ). 

Сподіваємося, що отримані навички будуть активно використовуватися педагогами під час уроків! 

Дякуємо за позитивні відгуки (https://youtube.com/shorts/rRg3pBBHpGU ) і нагадуємо, що на сайті Школи розвитку ІТ-компетентності здійснюється реєстрація на наступний майстер-клас «Сервіс Wizer.me для створення інтерактивних робочих аркушів» (https://cutt.ly/yKgfbfC). 


Немає коментарів:

Дописати коментар